Tapahtumien järjestäjälle

Olemme tehneet vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Kyydissämme ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari- ja messuvieraat, opiskelijatapahtumiin osallistuvat sekä monet muut ryhmät.

Mahtuvatko kaikki kyytiin?

Tapahtumia varten ei yleensä suunnitella omia linjoja tai aikatauluja, mutta hetkellinen matkustajamäärän kasvu voidaan huomioida palvelutarjonnassa lisäämällä bussien määrää tarvittaville vuoroille.

Joukkoliikenne on tarkoitettu kaikille, joten isompien ryhmien yhtäaikaiset matkat on hyvä tehdä ruuhka-aikojen ulkopuolella (työ- ja koulumatkaliikenne arkisin 7-9 ja 14.30-17.30). Suurten ryhmien mahtumista samaan bussiin ei voida taata. Tilausajoja voi tiedustella suoraan paikallisilta liikennöitsijöiltä.

Entäs matkaliput?

Erilaisilla tapahtumilla on aina erilaiset lipputarpeet. Jos haluat tarjota tapahtumasi osallistujille bussimatkat, voit tehdä tarjouspyynnön tapahtumalipusta.

Oletko järjestämässä tapahtumaa?

Oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri, siitä kannattaa ilmoittaa meille ajoissa. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen joukkoliikennepalvelun tapahtumasi osallistujille ja muille matkustajillemme.

Otamme mielellämme vastaan myös ilmoitukset kulkueista tms. tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa joukkoliikenteen sujuvuuteen.

» Katso myös Visit Tampere


Ilmoita tapahtumasta!