Peruskoulut

Koululippu

Perusopetus tai yksityinen koulu voi myöntää peruskoululaiselle koululipun, joka sisältää 1 tai 2 ilmaista matkaa jokaiselle lukuvuoden koulupäivälle. Lipun myöntäjä (perusopetus tai yksityinen koulu) hallinnoi lippuun oikeutettujen tietoja NellaPro-etuussovelluksella, jonka käytöstä on tehtävä sopimus Tampereen joukkoliikenteen kanssa. Lukuvuoden koulupäiviksi merkitään kaikkien lippujärjestelmään kuuluvien kuntien kaikki koulupäivät. Esim. Orivedellä vietetään kevätjuhlaa lauantaina, joten koululippu on voimassa kaikilla seudun koululaisilla kyseisenä lauantaina.


Ryhmälippu

Ryhmälippu on tarkoitettu ryhmävastaavan johdolla (esim. opettaja tai opettajan valtuuttama oppilas) matkustaville koululaisryhmille. Lippu ladataan koulun nimiin rekisteröidylle yrityksen matkakortille. Matkakortille ei saa ladata muita lippuja. Ryhmälippu on voimassa toistaiseksi.

Lipulla voi matkustaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa kaikilla vyöhykkeillä (A-F). Matkustaja ilmoittaa vyöhykkeet kuljettajalle matkan yhteydessä. Kuljettaja antaa laitteelle ryhmäkoon, ja kortti leimataan kuljettajalaitteessa (ei matkustajan etälukijassa). Ryhmälle ei tulostu lipun käytöstä erillistä tositetta.

  • Ryhmän koko voi olla vähintään 10 ja enintään 35 henkilöä sekä matkan että vaihtomatkan osalta.
  • Lippu kelpaa vyöhykkeiden väliseen ja sisäiseen matkustamiseen.
  • Lippua saa käyttää klo 08-23, mutta ruuhka-aikoja (työ- ja koulumatkaliikenne klo 7-9 ja 15-17) suositellaan välttämään.
  • Suurten ryhmien mahtumista samaan vuoroon ei voida taata.

Ryhmälippujen hinnat löydät hinnastosta. Matkakortti maksaa 5 euroa.

Tilaa ryhmälippu

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä.