Matkaopas

Nysse-liikennettä ajaa monta eri liikennöitsijää, mutta kaikki vuorot ajetaan tutuilla sinivalkoisilla busseilla.

Lähtöasemilta (esim. Annala, Kaukajärvi) sekä taajamakeskuksista lähdetään suunnitelmallisen aikataulun mukaisesti. Välipysäkkien aikataulut ovat arvioita, joten bussi voi olla myös etuajassa. Vaihtoehtoiset reitit ja muut täsmennykset on esitetty kirjaimilla minuutin perässä, esim. arkivuoro 23:10P ajetaan vain perjantain ja lauantain välisenä yönä (P).

Muutokset ja poikkeustilanteet

Päätökset palvelutarjonnasta tehdään joukkoliikennelautakunnassa liikennöintikautta edeltävän talven aikana. Tavallisesti kesästä päätetään tammikuussa, talvesta maaliskuussa.

Kansallisten juhlapäivien liikennetiedot löytyvät liikennekalenterista. Tilapäiset poikkeusreitit sekä muut palvelumuutokset ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan reittioppaassa sekä poikkeustiedotteilla.

Liikennöinti

Liikennöintikaudet noudattavat pitkälti peruskoulujen työ- ja loma-aikoja. Kesäisin tarjontaa supistetaan, mutta liikennettä voidaan myös lisätä runsaan tapahtumatarjonnan aikaan. Liikennöintivuorokausi poikkeaa normaalista vuorokausirytmistä. Liikennepalvelu alkaa aamuyöllä kello 03 ja päättyy seuraavana yönä klo 02.59.

Arjen aikataulut ovat samat maanantaista torstaihin. Perjantaisin ajetaan enemmän yövuoroja. Lauantaille ja sunnuntaille on omat aikataulunsa.