Joulukilpailun säännöt

Järjestäjä

Tampereen kaupunki
Kaupunkiympäristön palvelualue, joukkoliikenne,
Frenckellin aukio 2 B, 33100 Tampere

Kampanja-aika

Arvontoja järjestetään yhteensä neljä (4) kappaletta.

Arvonnat:

Facebook, 4.12. – 7.12.2019
Instagram, 4.12. – 7.12.2019
Facebook, 11.12. – 13.12.2019
Instagram, 18.12. – 20.12.2019

Kuhunkin arvontaan voi osallistua arvonnan kampanja-aikana. Jokaiseen arvontaan tulee osallistua erikseen.

Osallistuminen

Arvontoihin voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt, joilla on Facebook- ja/tai Instagram-tili. Yhteen arvontaan voi osallistua vain kerran, yhdellä kommentilla. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet henkilöt.

Kuhunkin arvontaan osallistutaan erikseen kommentoimalla kutakin arvontajulkaisua.

Palkinto

Jokaisen arvonnan palkintona on 35 euron arvoinen lahjakortti Nella Nettilatauspalveluun. Palkintojen yhteisarvo on 140 euroa.

Voittajat ilmoitetaan Nyssen kanavissa. Voittajalle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Palkinto lunastetaan Tampereen seudun joukkoliikenteen toimittamalla koodilla, mikä syötetään Nella Nettilatauspalveluun palkinnon lunastamiseksi.

Muut ehdot

Kilpailun järjestää Tampereen seudun joukkoliikenne. Instagram tai Facebook eivät ole osallisena arvonnassa. Facebook tai Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Tampereen seudun joukkoliikenteellä on kuitenkin oikeus julkistaa arvonnan voittaja Instagram-tilillään ilman voittajan erillistä suostumusta.

Tampereen seudun joukkoliikenne rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.