Repa Reittiopas

Reittiopas toimii HSL:n ja Traficomin kehittämällä avoimen lähdekoodin Digitransit-reititysalustalla. Selainpohjaista palvelua voi käyttää millä tahansa laitteella (selainsuositus Chrome tai Mozilla Firefox).

Reittiopas paikantaa sijaintisi ja kertoo nopeimman reitin haluamaasi kohteeseen. Palvelu muistaa samalla laitteella tekemäsi haut ja voit tallentaa suosikkipaikkasi ilman rekisteröitymistä.

Reittihaku hyödyntää bussin paikannukseen perustuvaa reaaliaikasta tietoa ja huomioi, jos bussi on myöhässä tai etuajassa. Reaaliaikaiset ajat näkyvät vihreällä vilkkumerkillä. Mustat ajat ovat suunniteltuja arvioaikoja, bussin paikannus ei tällöin ele käytössä.

Reittihaku ›
Pysäkkiaikataulut ›
Linja-aikataulut ›
Vinkkejä & ohjevideo ›


Reittihaku

Voit käyttää apuna paikannusta tai syöttää lähtöpaikan itse. Matkan voi reitittää kartalla myös pysäkiltä pysäkille. Määrittele tarvittaessa vaihtojen määrä, kävelymatkan pituus tai suosimasi linja. Klikkaamalla tulosriviä näet reittiohjeen. Reittiopas kertoo matkalla tarvitsemasi lipun. Klikkaamalla "Näin ostat lipun" saat tietoa Nyssen lipuista ja hinnoista.


Pysäkkiaikataulut

Aikatauluja voi hakea monella eri tavalla: voit syöttää hakukenttään pysäkin nimen tai linjatunnuksen tai valita pysäkin kartalta.

Pysäkkiaikataulussa JUURI NYT -sivu näyttää seuraavat vuorot. AIKATAULUT-sivu näyttää suunnitelmalliset aikataulut. Aikataulun voi tulostaa Tulosta -painikkeesta. Voit määritellä myös tarkemmat hakuehdot.

Kartalla aikataulut avautuvat klikkaamalla kartalla pysäkkikuvaketta.

Klikkaamalla pysäkin nimeä pääset edellä kuvattuihin tarkempiin tietoihin.


Linja-aikataulut

Linjatunnuksella haetussa aikataulussa on hyvä huomioida, erilaiset reittivaihtoehdot samalla linjalla. AIKATAULU-sivu näyttää valitsemasi reitin lähtöaseman aikataulun. Voit siirtyä pysäkkiaikatauluun klikkamaalla pysäkkinimeä PYSÄKIT-listalta. Linjalle kohdistuvat poikkeustiedotteet löytyvät HÄIRIÖT -sivulta. Tähtikuvio tallentaa linjan suosikkilistallesi.


Vinkkejä

Takaisin alkuun pääsee Nysse-logosta tai mökkikuvakeesta.