Ohjeita ja tietoa

Nysse-liikennettä ajaa monta eri liikennöitsijää, mutta kaikki vuorot ajetaan tutuilla sinivalkoisilla busseilla. Aikataulut ja reitit » Repa Reittiopas

Lähtöasemilta (esim. Annala, Kaukajärvi) sekä taajamakeskuksista lähdetään suunnitelmallisen aikataulun mukaisesti. Välipysäkkien aikataulut ovat arvioita, joten bussi voi olla myös etuajassa. Vaihtoehtoiset reitit ja muut täsmennykset on esitetty kirjaimilla minuutin perässä, esim. arkivuoro 23:10P ajetaan vain perjantain ja lauantain välisenä yönä (P).

Muutokset ja poikkeustilanteet

Päätökset palvelutarjonnasta tehdään joukkoliikennelautakunnassa liikennöintikautta edeltävän talven aikana. Tavallisesti kesästä päätetään tammikuussa, talvesta maaliskuussa.

Kansallisten juhlapäivien liikennetiedot löytyvät liikennekalenterista. Tilapäiset poikkeusreitit sekä muut palvelumuutokset ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan poikkeusinfossa.

Liikennöintikausi

Kaudet noudattavat pitkälti peruskoulujen työ- ja loma-aikoja. Kesäisin tarjontaa supistetaan, mutta liikennettä voidaan myös lisätä runsaan tapahtumatarjonnan aikaan.
» Talvikausi elokuu - touko-kesäkuu
» Kesäkausi kesäkuu - heinä-/elokuu

Liikennöintivuorokausi

Liikenne alkaa aamuyöllä klo 03 ja päättyy seuraavana yönä klo 02.59. Normaalista vuorokausirytmistä poiketen aikataulut siis jatkuvat seuraavan päivän puolelle. Arkiöinä liikenteessä on tauko, viikonloppuisin osa linjoista liikennöi läpi yön.

Perjantai-lauantai · Lauantai-sunnuntai
» 23 00 01 02 03 04 05 06 »
Sunnuntai-perjantai
» 23 00 01 02 03 04 05 06 »