Haltijakohtainen matkakortti

Haltijakohtaisen kortin voi hankkia kuka tahansa asiakaspalvelusta. Kortille asetetaan ainoastaan ikäryhmä (aikuinen, nuori tai lapsi), jonka voi tarvittaessa muuttaa asiakaspalvelussa. Kadonnutta matkakorttia ei voi sulkea eikä korvata uudella, sillä asiakasrekisteriin ei tallenneta asiakastietoja.

Matkakorttia voi käyttää kuka tahansa kortin ikäryhmään (tai alempaan) kuuluva henkilö, sillä kortille voi ladata vain haltijakohtaisia lippuja. Matkakortille ladatulla arvolipulla voi maksaa myös uimahalli- ja kuntosalimaksuja Tampereella. Huomioithan, että liikuntapalveluilla on käytössä eri ikäryhmät kuin joukkoliikenteessä.

Matkakorttia ei voi käyttää Nella Nettilatauspalvelussa.

Haltijakohtainen matkakortti voidaan tehdä myös yrityksen tai yhteisön nimiin. Kortille asetetaan ikäryhmä, jonka lippuja kortille halutaan ladata. Matkakortti voidaan sulkea ja korvata uudella, muutoin ominaisuudet ovat samat kuin haltijakohtaisessa matkakortissa.

Asiakasrekisteriin tallennetaan yrityksen asiakastiedot. Saman Y-tunnuksen alaisuuteen voidaan tehdä useita kortteja, joten kortin tietoihin merkitään myös vapaavalintainen tunnistenumero, joka helpottaa esim. matkakortin sulkemisen yhteydessä. Kysy lisää asiakaspalvelusta.