Tampereen matkakortti

Matkakortille voi ladata kausilippuja (30 tai 360 vrk) tai arvolipun. Voit tilata kortin itsellesi Nella Nettilatauspalvelusta (edellyttää verkkotunnistamista) tai ostaa sen asiakaspalvelusta. Kortin hinta on 5 €.

Jos matkakorttisi katoaa, se voidaan sulkea tai se voidaan korvata uudella. Lippuostokset hoituvat Nellassa tai latauspisteellä. Erilaisia alennuksia voi saada vain henkilökohtaisella matkakortilla. Ikäryhmä muuttuu automaattisesti oman ikäsi mukana.

Matkakortin voi lainata toisen henkilön käyttöön, jos se ei sisällä henkilökohtaista lippua ja lainaaja kuuluu kanssasi samaan tai alempaan ikäryhmään.

Asiakaspalvelussa myydään kortteja myös yrityksille tai ilman henkilötietojen tallennusta. Haltijakohtaista korttia ei voi sulkea eikä korvata uudella, eikä siihen voi ostaa lippuja verkkopalvelussa. Ikäryhmän voi muuttaa asiakaspalvelussa.

Matkustus- ja matkakorttiehdot ›

Matkakortin käyttöohjeet ›


Matkakortti myös minikoossa!

Matkakortin voi hankkia myös minikokoisena (25x35mm) hintaan 10 €. Kyseessä on kokeiluerä, joten kortin viottuessa tai kadotessa tilalle ei välttämättä saa uutta minikokoista korttia (korvataan normaalilla matkakortilla). Kortteja myydään asiakaspalvelussa.