Maksuvyöhykkeet

Nyssen liikennöintialue on jaettu vyöhykkeisiin A, B, C, D, E ja F. Muutamilla linjoilla on myös lisävyöhyke G. Vyöhykerajat eivät ole sidoksissa kuntarajoihin vaan etäisyyksiin. Vyöhykerajoja voi tarkastella reittioppaassa. Valitse lipullesi aina vähintään kaksi vyöhykettä.

Kausilippu Valitse vyöhykkeet Nella Nettilatauspalvelussa tai latauspisteellä. Vyöhykkeitä ei voi vaihtaa kauden voimassaoloaikana. Osta uusi lippu tarvitsemillasi vyöhykkeillä, mutta huomioi, että uusi lippu lähtee voimaan vasta vanhan päätyttyä. Kausilipun vyöhykkeistä poikkeavan matkan voit maksaa arvolipulla. Ohje ›

Arvolippu Valitse vyöhykkeet Nella Nettilatauspalvelussa tai latauspisteellä. Vyöhykkeet voi muuttaa uuden ostoksen yhteydessä tai ilman lippuostosta asiakaspalvelussa tai latauspisteessä. Voit myös vaihtaa vyöhykkeitä yksittäisellä matkalla. Ohje ›

Mobiililippu Valitse tarvitsemasi vyöhykkeet Nysse Mobiili -sovelluksessa. Vyöhykkeitä ei voi vaihtaa kauden voimassaoloaikana.

Käteinen Kerro kuljettajalle mihin olet matkustamassa. Vaihtokassat ovat turvallisuussyistä pienet, joten suosi kolikoita tai pienimpiä seteleitä. Pankki- ja luottokortit kelpaavat vain Nysse Mobiilissa.

Vuorokausilippu (kortti) Valitse vyöhykkeet ABC tai ABCDEF latauspisteellä. Vyöhykkeitä ei voi vaihtaa lipun voimassaoloaikana.

Kuva: Nysse-vyöhykkeet tarkemmin reittiopas.tampere.fi

Vyöhykkeet saa esiin reittioppaan asetuksista (vasen alakulma) ja ne näkyvät myös pysäkin tiedoissa.

Kuva: Vyöhyke näkyy myös pysäkin tiedoissa.