Kausilippu

Kausilippu ladataan Tampereen matkakortille. Voit valita voimassaoloajaksi joko 30, 90 tai 360 peräkkäistä vuorokautta. 90 vrk kausilippua myydään ainoastaan Nella Nettilatauspalvelun kautta aikuisille ja kahdelle vierekkäiselle vyöhykkeelle

Kausi alkaa ensimmäisestä matkasta ja voit matkustaa niin paljon kuin haluat lippusi vyöhykkeillä. Lipun vyöhykkeet valitaan lippua ostettaessa. Niitä ei voi vaihtaa kesken kauden. Lippuun sisältyy vaihto-oikeus.

Kausiliput ovat haltijakohtaisia, eli samaa lippua voi käyttää vaikkapa perheenjäsen. Yölisän ja ystävän matkan voi maksaa arvolipulla tai käteisellä.

Lippua ei saa lainata, jos se on etuuslippu tai sisältää opiskelija-alennuksen. Nysse-kortilla voi olla kerrallaan 1 kausilippu käytössä ja 1 kausi odottamassa.

Uuden lipun voi ladata matkakortille hyvissä ajoin, jo voimassaolevan kausilipun aikana. Uusi lippu lähtee voimaan vasta vanhan loputtua, seuraavalla matkustuskerralla.

Jos matkakortilla on myös arvolippu, bussin kortinlukija lukee ensisijaisesti kausilipun. Jos yksittäinen matka suuntautuu maksettujen vyöhykkeiden ulkopuolelle, matkan voi maksaa arvolipulla. Paina MAKSA POIKKEUSMATKA -painiketta ja valitse haluamasi vyöhykkeet.