Ryhmälippu

Perusopetus

Ryhmälippu on tarkoitettu ryhmävastaavan johdolla (esim. opettaja tai opettajan valtuuttama oppilas) matkustaville ryhmille. Lippu ladataan koulun nimiin rekisteröidylle yrityksen matkakortille. Matkakortille ei saa ladata muita lippuja. Ryhmälippu on voimassa toistaiseksi. Lipulla voi matkustaa Nysse-liikenteen busseissa vyöhykkeillä A-F.

Ryhmävastaava kertoo kuljettajalle matkan vyöhykkeet, jonka jälkeen kortti käytetään kuljettajan laitteella. Ryhmälle ei tulostu lipun käytöstä erillistä tositetta. Ryhmän koko voi olla vähintään 10 ja enintään 35 henkilöä sekä matkan että vaihtomatkan osalta. Koko ryhmän on noustava kyytiin etuovesta.

Lippua saa käyttää klo 08-23, mutta ruuhka-aikoja (työ- ja koulumatkaliikenne klo 7-9 ja 15-17) suositellaan välttämään. Suurten ryhmien mahtumista samaan vuoroon ei voida taata.

Esiopetus

Seudun esiopetusryhmät saavat käyttöönsä kaksi ryhmälippua, joilla voi toteuttaa haluamansa bussimatkan kevään aikana (toinen meno- ja toinen paluumatkaan). Lippu kelpaa Nysse-liikenteen busseissa maksuvyöhykkeillä A-F.

Lippuun merkitään kunta/päiväkoti/koulu, ryhmävastaavan nimi, ryhmän koko, matkan lähtö- ja päätevyöhyke sekä matkan päivämäärä. Bussiin noustessa lippu annetaan kuljettajalle, joka tulostaa ryhmälle yhteisen lipputositteen. Tosite sisältää tunnin vaihto-oikeuden kahden vyöhykkeen matkoilla ja kahden tunnin vaihto-oikeuden 3-6 vyöhykkeen matkoilla. Ryhmän kokoa ei ole rajoitettu. Koko ryhmän on noustava kyytiin etuovesta. Suosittelemme välttämään ruuhka-aikoja (työ- ja koulumatkaliikenne klo 7-9 ja 15-17).