Nysse-tapahtumalippu

Tampereen seudun joukkoliikenne on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Nyssen kyydissä ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari-, messu- ja kongressivieraat, opiskelijatapahtumien osallistujat sekä monet muut ryhmät.

Nysse-tapahtumalippu sopii erilaisiin tapahtumiin osallistuvien matkalipuksi Nysse-liikenteessä. Lipun käytöstä on aina tehtävä sopimus Tampereen seudun joukkoliikenteen kanssa.

Liput ovat henkilökohtaisia ja oikeuttavat voimassaoloaikanaan rajattomaan määrään matkoja Tampereen seudun joukkoliikenteen vakiovuoroilla vyöhykkeillä ABC tai ABCDEF.  Yölisän perimiskäytännöt vaihtelevat sopimuksittain.

Tapahtumalippuna toimii tapahtuman järjestäjän omakustanteisesti tuottama tapahtumapassi tai muu näyttölipuksi soveltuva painotuote. Lipussa on oltava selvästi näkyvissä

  • tapahtuman järjestäjä
  • lipun voimassaoloaika sekä
  • lipun myöntäjän toimittama logo. Ilman logoa ja vyöhyketietoa lippu ei kelpaa bussilippuna.

Lippu näytetään kuljettajalle aina kyytiin noustessa. Matkustaja ei saa matkastaan kuittia tai muuta tositetta, joten lippu toimii todisteena matkustusoikeudesta myös mahdollisen matkalippujen tarkastuksen yhteydessä.

Huomioitavaa

Nysse-tapahtumalippua ei ole tarkoitettu suurten ryhmien samanaikaiselle kuljettamiselle. Tapahtuman järjestäjän tulee ennakoida, tarvitaanko tapahtumaa varten erillistä tilausliikennettä. Lisävuoroja voi tilata suoraan liikennöitsijöiltä. Joukkoliikenne on tarkoitettu kaikkien käyttöön, joten isompien ryhmien yhtäaikaiset matkat suositellaan tehtäväksi ruuhka-aikojen ulkopuolella.

Sopimukset Nysse-tapahtumalipun käytöstä on tehtävä viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Hinta sovitaan tapahtumakohtaisesti, ja tarjotun lipun hinta sisältää arvonlisäveron 10 %. Liput laskutetaan tapahtumanjärjestäjältä, kun hakemus on hyväksytty. Hintaan vaikuttavat tapahtuman sijainti, osallistujien määrä sekä tapahtuman laajuus.

Nysse-tapahtumalippua voi hakea alla olevalla sähköisellä lomakkeella viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Täytä kaikki kentät huolellisesti. Hakemukseen vastataan 14 päivän kuluessa.

Tarjouspyyntö Nysse-tapahtumalipusta

Oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri, siitä kannattaa ilmoittaa Tampereen seudun joukkoliikenteelle ajoissa. Näin ehdimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun tapahtumasi osallistujille ja muille matkustajillemme!