Korona ja Nysse-liikenne

Seuraamme edelleen epidemiatilanteen etenemistä ja noudatamme terveysviranomaisten ohjeistuksia. Siivousta on tehostettu: bussien kaikki kosketuspinnat käsitellään toistaiseksi desinfioivalla puhdistusaineella päivittäin. Tarkista turvallisen matkan ohjeet sekä muutokset palveluun ja liikenteeseen tästä päivittyvästä uutisesta.

Lue lisää

Lippu suoraan puhelimeen

Nysse Mobiili on sovellus, josta voit ostaa kertalipun tai 24 h -lipun suoraan älypuhelimeesi. Lataa sovellus nyt ja lisää maksukorttisi tiedot (Visa/Visa Electron tai Mastercard) - niin olet valmis ostamaan lipun juuri ennen kyytiin nousemista!

Lue lisää

Linjasto 2021

Ratikan liikennöinti alkaa Tampereella syksyllä 2021. Joukkoliikennejärjestelmä ja bussilinjasto muuttuu uuden kulkumuodon myötä. Miten reitit muuttuvat ja miten linjasto suunniteltiin?

Lue lisää

Liput ja hinnat

Nysse mobiililippu

Osta lippu puhelimeesi!


Nysse matkakortti

Lataa arvolippu satunnaiseen matkailuun tai kausilippu säännöllisille matkoille.

Latauspisteet

Tilaa matkakortti

Matkakortti lapselle nyt Nellasta

Nella Nettilatauspalvelussa on otettu käyttöön Suomi.fi-valtuudet. Palvelussa voi antaa oikeudet puolesta asiointiin tai pyytää oikeutta asioida toisen puolesta. Huollettavien lasten tiedot näkyvät palvelussa automaattisesti.

Kun valtuudet ovat kunnossa, voit tilata matkakortin toiselle henkilölle. Matkakortti postitetaan muutaman arkipäivän kuluessa.

Bussissa matkasta veloitetaan maksu 7 vuotta täyttäneiltä. Tampereen uimahalleissa veloitetaan maksu 4 vuotta täyttäneiltä ja sen voi maksaa matkakortille ladatulla arvolipulla.

Ohje: Matkakortin tilaaminen ›

Rakastu raiteisiin

Juna on uusi vaihtoehto seudun joukkoliikenteessä

Nyssen kausiliput on otettu käyttöön Nysse-alueen junaliikenteessä 3.2.2020. Kausiliput kelpaavat sekä lähiliikenteen että kaukoliikenteen junissa Tampereen seudun asemien välillä (Tampere, Nokia, Lempäälä, Orivesi ja Oriveden keskusta).

Lue lisää ›

Ratikka

Ratikka tulee, mikä muuttuu?

Raitiotien rakentaminen on käynnissä keskustan ja Hervannan sekä keskustan ja TAYS:n välille. Nysse-liikenteen reitit ja pysäkit muuttuvat rakentamisen myötä - osa tilapäisesti, osa pysyvästi.

Lue lisää ›

Nyssellä liikenteessä