Repa

ReittiopasNysse nyt myös Instagramissa

15.05.2019

Tampereen seudun joukkoliikenne löytyy jatkossa myös Instagramista nimellä @nysse.fi. Instagram otetaan käyttöön uutena kanavana mahdollistaen entistä tehokkaamman ja tavoitettavamman viestinnän. Instagramin avulla Nysse pääsee myös paremmin osaksi asukkaiden arkea.

Instagramin lisäksi Tampereen seudun joukkoliikenne viestii myös Facebookissa. Nettisivujen markkinointiosoite on nysse.fi. Asiakaspalvelua saa osoitteesta Frenckellinaukio 2B, puhelin 03 5656 4700. Muista myös sähköiset palvelumme: Nella Nettilataus (matkakortille ladattavien lippujen verkkokauppa), Nysse Mobiili (kerta- ja vuorokausiliput) sekä Repa Reittiopas (aikataulut ja reittitiedot).

Nyssen virallisia tunnisteita ovat #matkallakanssasi ja #nysse. Käytä tunnisteita ja merkitse @nysse.fi kuviisi, niin me pääsemme matkalle kanssasi.

https://www.instagram.com/nysse.fi/

Instagram – kilpailu

Nysse arpoo 3 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja Nella Nettilatauspalveluun Instagram-kilpailussa. Osallistu arvontaan Instagramissa seuraamalla @nysse.fi-tiliämme ja kommentoimalla arvontajulkaisua.

Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Kilpailun säännöt:

Järjestäjä
Tampereen kaupunki
Kaupunkiympäristön palvelualue, joukkoliikenne,
Frenckellin aukio 2 B, 33100 Tampere

Kampanja-aika
Kampanjaan tulee osallistua 15.- 29.5.2019 välisenä aikana. Palkinto arvotaan 30.5.2019.

Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt, joilla on Instagram-tili. Arvontaan voi osallistua vain kerran, yhdellä kommentilla. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet henkilöt.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Instagramissa @nysse.fi -tilillä 15.5. julkaistua arvontapostausta sekä seuraamalla @nysse.fi-tiliä. Osallistumiseen vaaditaan molemmat toimenpiteet.

Palkinnot
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja Nella Nettilatauspalveluun. Yhden palkinnon arvo on 50 euroa.

Voittajat ilmoitetaan @Nysse.fi-Instagram-tilillä 30.5.2019. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Palkinto lunastetaan Tampereen seudun joukkoliikenteen toimittamalla koodilla, mikä syötetään Nella Nettilatauspalveluun palkinnon lunastamiseksi.

Muut ehdot
Kilpailun järjestää Tampereen seudun joukkoliikenne. Instagram tai Facebook eivät ole osallisena arvonnassa. Facebook tai Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Tampereen seudun joukkoliikenteellä on kuitenkin oikeus julkistaa arvonnan voittaja Instagram-tilillään ilman voittajan erillistä suostumusta.

Tampereen seudun joukkoliikenne rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.