Näytkö liikenteessä?

08.10.2018.

Tiistaina 9.10.2018 aamuseitsemältä käynnistyy liikenneturvallisuutta edistävä Huomaa mut liikenteessä! -tempaus Tampereella Hämeenkadulla ja sen ympäristössä. Tempauksen tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomio liikenneturvallisuuteen muutosten myllerryksessä olevassa keskustassamme ja herättää keskustelua liikenneturvallisuudesta.

Päivän aikana jaossa 10 000 heijastinta

Heijastimien jako ajoittuu aamu- ja iltapäivän ruuhkaan sekä lounasaikaan, jolloin keskustan alueella on eniten liikennettä. Heijastimia jaetaan busseissa sekä Hämeenkadulla eri pisteissä kuten Rautatieasemalla, Tuomiokirkonkadulla, Koskipuistossa ja Keskustorilla.

Lapsille ja lapsenmielisille osana tempausta Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa esiintyvät myös TV:stä tutut Maltti ja Valtti kello 15.30. Tämän lisäksi Liikenneturva esittää tietoiskuja liikenneturvallisuudesta. Laikunlavan läheisyydessä voi myös ihmetellä poliisi– ja paloautoa klo 16 (hälytysvaraus). Tapahtuman järjestävät Tammerkosken Nuorkauppakamari ja Tampereen kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Huomaa mut liikenteessä! -tekijät: Tammerkosken Nuorkauppakamari, Tampereen kaupunki, Nysse, Sitowise, Turva, Liuttu Logistiikka, Kultajousi, Liikenneturva, Ely-keskus, Liikennelabra, Tampere Tunnetuksi ry, Tredu.

Facebook Twitter Twitter