Uusi liityntäliikenteen palvelu Nyssykkä aloittaa Orivedellä 10.8.

31.07.2020

Nyssykkä on uusi liityntäliikenteen palvelu Oriveden keskustan ja Oriveden rautatieaseman välillä. Palvelu on joukkoliikennettä, jossa asiakas tilaa kyydin soittamalla etukäteen. Palvelu on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nyssykkä tilataan soittamalla viimeistään 60 minuuttia ennen junan aikataulun mukaista lähtö- tai saapumisaikaa Orivedellä. Liikennöinnistä vastaa Taksi Orivesi. Nyssykkä on 8-paikkainen taksi, jossa pyörätuolin kuljettaminen on mahdollista. Saattajan matka on maksuton. Polkupyörän ja lastenvaunujen kuljetus ei ole mahdollista.

Nyssykässä käyvät ilman lisämaksua Nyssen E-vyöhykkeellä voimassaolevat kausiliput sekä VR:n liput, jotka ovat voimassa samana päivänä Orivedelle/Orivedeltä. Nyssen arvolippu ei kelpaa Nyssykässä eikä junissa. Pelkän Nyssykkä-matkan ilman junalippua voi maksaa edullisimmin Nyssen mobiililipulla (2 vyöhykettä, aikuinen 2,70 €, nuori 17-24 v. 2,00 € ja lapsi 7-16 v. 1,35 €). Kortilla tai käteisellä maksettavan kertalipun hinta on aikuiselta (yli 17 v.) 3,50 € ja lapselta 1,50 €. Mobiilipulla ja kertalipuilla ei kuitenkaan voi maksaa junamatkaa.

Reittioppaassa nyt Oriveden aikataulut ja reittihaku

Nyssen reittioppaasta löytyvät nyt myös Oriveden junayhteydet. Reittioppaasta voi tarkistaa ajantasaiset aikataulut, nopeimmat yhteydet sekä seurata bussin kulkua reaaliajassa. Reittiopas löytyy osoitteesta reittiopas.tampere.fi ja Nysse Mobiili -sovelluksesta.

Orivedellä liikennöivät myös Nysse-linjat 95X (Orivesi - Tampere) ja 95A (Orivesi - Oriveden asema). Liikennöitsijänä aloittaa 10.8. Valkeakosken Liikenne Oy.

Muista Orivedeltä liikennöivistä bussivuoroista löytyy tietoa Matkahuollon tai liikennöitsijöiden omilta verkkosivuilta ja VR:n junavuoroista sivuilta vr.fi.

Nyssykän tilaus:

Taksi Orivesi

p. 050 544 8655 (pvm/mpm)

  • Huom. Nyssykkä tilataan soittamalla viimeistään 60 minuuttia ennen junan aikataulun mukaista saapumis- tai lähtöaikaa.

Lisätietoa Nyssykästä