Joukko liikenteessä - opiskelijoiden ideoita Tampereen liikennejärjestelmään

15.02.2016

Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoiden Kaupunkiliikenteen suunnittelu -kurssin työt tulevat esille Tampereen raitiotiehankkeen näyttelytilaan Galleria Nottbeckiin Finlaysonille (Satakunnankatu 18 A) 17.2.-31.3.2016.

Opiskelijat esittelevät ideoitaan raitiotiepysäkeistä ja niiden kytkeytymisestä ympäröivään liikenneverkkoon ja yhdyskuntarakenteeseen Galleria Nottbeckissa kaikille avoimessa tilaisuudessa Joukko liikenteessä - opiskelijoiden ideoita Tampereen liikennejärjestelmään keskiviikkona 17.2. kello 15.30-17.30. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Samassa tilaisuudessa julkaistaan Tampereen yliopiston opiskelijoiden Ympäristöpolitiikan käytännöt ja vaikutuskeinot -kurssin materiaaleista koottu kirja Näkemyksiä Tampereen kaupunkiraitiotiestä.

Galleria Nottbeckissa on nähtävillä maaliskuun loppuun asti myös 72 tunnin liikennehaaste -kilpailun työt. Kilpailun tavoitteena oli löytää innovatiivisia ja uusia ratkaisuja Tampereen keskustan liikennejärjestelmän haasteisiin. Kilpailuun saivat osallistua Tampereen teknillisen yliopiston, Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat.

Nena Tirkkosen Ajoissa-valokuvanäyttely esittelee kuvia Tampereen busseista ja pysäkeiltä. Näyttely on nähtävillä Galleria Nottbeckissa 17.2.-31.3.
Galleria Nottbeck on auki erilaisten tilaisuuksien yhteydessä. Työt ovat nähtävissä kaikkina aikoina gallerian ikkunoista.