IKEA Tampereen liityntäpysäköinti avautuu liikkujan viikolla 17.9.

13.09.2018

Tampere saa uuden liityntäpysäköintialueen, kun IKEA Tampereen liityntäpysäköintialue Lahdesjärvellä avautuu maanantaina 17.9. Liityntäpysäköintialueella on noin 70 paikkaa, jotka tunnistaa liityntäpysäköintipaikan merkistä. Paikat on varattu työpäivän mittaiseen pysäköintiin ja niissä on 12h-aikarajoitus.

Lähipysäkeiltä kulkevat joukkoliikenteen bussit 5, 11B ja 33.

Avajaispäivänä klo 7.30 alkaen Nysse jakaa lippuetuja ja yllätyslahjoja autonsa IKEA Tampereen liityntäpysäköintiin jättäville. IKEA Tampere juhlii valmistunutta liityntäpysäköintialuetta tarjoamalla ensimmäisen 2 viikon ajan liityntäpysäköijille Hot Dogin tai kahvin Bistrosta.

IKEA Tampere on kolmas Tampereen kaupungin ja kauppaliikkeen yhteistyössä toteuttama liityntäpysäköintialue.

"Visiomme on luoda parempaa arkea ja haluamme kannustaa ihmisiä kestävämpiin arjen valintoihin. Tässä hankkeessa nämä molemmat tavoitteet yhdistyvät hienosti", kertoo tavaratalojohtaja Vesa Haapalahti.

Liityntäpysäköintimahdollisuus löytyy myös K-Citymarket Turtolasta ja Prisma Koivistonkylästä. Liityntäpysäköinti on käyttäjälle maksutonta ja alueet sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Liityntäpysäköinnillä pyritään helpottamaan keskustan ruuhkaisuutta ja lisäämään kestävien kulkutapojen käyttöä.

Kauppaliikkeiden kanssa yhteistyössä toteutetut liityntäpysäköintialueet ovat määräaikaisia pilotteja, joiden käyttöastetta ja käyttäjäkokemuksia seurataan.
Liikkujan viikolla IKEA Tampereen lisäksi myös muilla liityntäpysäköintialueilla kiitetään pysäköitsijöitä tarjoamalla joukkoliikenteen lippuetuja. Liikkujan viikkoa vietetään 16.- 22.9.2018. Silloin myös jaettavat lippuedut ovat voimassa.

Liityntäpysäköinti