Liikennöinti- ja palvelumuutokset

Linja 24 aloittaa 14.9., pieniä muutoksia linjoilla 1, 8, 9, 14, 38, 40 ja 42

11.09.2020

Linja 24 aloittaa liikennöinnin Hervannan ja Tampereen keskustan välillä maanantaina 14.9. Samalla linjoille 1, 8, 9, 14, 38, 40 ja 42 on lisätty joitakin vuoroja. Linjan 50A vuoro Keskustorilta Lempäälän Hauralaan arkisin klo 08.40 ajetaan jatkossa linjana 50B Laasonporttiin. Aikataulut löytyvät reittioppaasta sekä tulostettavassa muodossa nettisivuiltamme.

Syyskausi alkoi suppeammalla palvelutarjonnalla edellä mainittujen linjojen osalta säästösyistä. Palvelua on nostettu syksyn mittaan koronavirusepidemian vaikutukset huomioiden. Seuraamme THL:n ohjeistuksia epidemian aikana ja toivomme matkustajien noudattavan turvallisen matkan periaatteita:

  1. Matkusta vain terveenä. Jos sinulla on pieniäkin sairauden oireita, älä käytä joukkoliikennettä.
  2. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Muista pestä kädet usein tai pidä mukanasi käsidesiä.
  3. Muista turvavälit bussissa ja pysäkillä. Varaa matkallesi aikaa. Jos vuoro on kovin täysi, odota mahdollisuuksiesi mukaan seuraavaa vuoroa.
  4. Yski nenäliinaan tai hihaan. Jos sinua yskittää tai aivastat, käytä nenäliinaa tai hihaa. Älä yski käsiin.
  5. Suosi kasvomaskia. Jos käytät maskia, aseta se kasvoille hyvissä ajoin ennen liikennevälineeseen nousemista. Oikein käytettynä kasvomaski antaa lisäturvaa. Huolehdi maskin turvallisesta hävityksestä tai pesusta. Älä jätä maskia bussin roskakoriin.
  6. Vältä käteistä. Matkakortilla tai Nysse Mobiililla maksaminen onnistuu ilman lähikontaktia.

Takaisin