Nyssykkä vie Orivedellä junalle ja takaisin

Nyssykkä on uusi palvelu junan liityntäliikenteeseen Oriveden keskustan ja Oriveden rautatieaseman välillä. Palvelu toteutetaan kutsujoukkoliikenteenä, jossa asiakas tilaa kyydin etukäteen. Liikennöinnistä vastaa Taksi Orivesi.

Liikennöinti alkaa maanantaina 10.8.2020. Nyssykkä kuljettaa junalle ja takaisin – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kokeile Nyssykkää ja matkusta mukavammin! Muista myös Nyssen linja 95A, joka vie Oriveden linja-autoasemalta rautatieasemalle.

Huomaa: niille junavuoroille, joille on yhteys linjalla 95A, ei voi tilata Nyssykkää.

Kutsu Nyssykkä

Tilaa Nyssykkä soittamalla viimeistään 60 min ennen junasi aikataulun mukaista lähtö- tai saapumisaikaa Orivedellä.

  • Puh. 050 544 8655 (pvm/mpm)

Näin maksat matkasi

Nyssykässä käyvät ilman lisämaksua Nyssen E-vyöhykkeellä voimassaolevat kausiliput sekä VR:n liput, jotka ovat voimassa samana päivänä Orivedelle/Orivedeltä. Nyssen arvolippu ei kelpaa Nyssykässä.

Pelkän Nyssykkä-matkan ilman junalippua voi maksaa edullisimmin Nyssen mobiililipulla (2 vyöhykettä aikuinen 2,70 €, nuori 2 € ja lapsi 1,35 €). Kortilla ja käteisellä maksettavan kertalipun hinta on aikuiselta (yli 17 v.) 3,50 €  ja lapselta (7–16 v.) 1,50 €. Mobiililipulla ja kertalipuilla et kuitenkaan voi maksaa junamatkaa. Nyssen hinnasto >

Nyssykkä on 8-paikkainen taksi, jossa pyörätuolin kuljettaminen on mahdollista. Saattajan matka on maksuton. Polkupyörän ja lastenvaunujen kuljetus ei ole mahdollista.

Lippujen kelpoisuus eri liikenneväleissä
 Nyssen lipputuotteet  VR:n lipputuotteet 
 mobiililippu 
 kausilippu 
 kertalippu 
 arvolippu 
 juna 
x x
 Nyssykkä 
x x x x
 bussi 
x x x x

Reittioppaassa nyt Oriveden aikataulut ja reittihaku

Nyssen reittiopas on kätevä apu joukkoliikenteen aikataulujen ja reittien suunnitteluun. Nyt löydät reittioppaasta Nyssen bussiliikenteen lisäksi myös junayhteydet Oriveden ja Tampereen välillä.

Reittioppaasta tarkistat helposti ajantasaiset aikataulut, selvität nopeimmat yhteydet määränpäähäsi ja seuraat bussin kulkua reaaliajassa.

Reittiopas näyttää myös vaihtoyhteydet joko Nyssykkään tai linjalle 95A.

Oriveden aikataulut 10.8.2020 alkaen

Oriveden muut bussivuorot osoitteesta matkahuolto.fi,  junavuorot sivuilta vr.fi.

Lue lisää Nysse-alueen junaliikenteestä