Rassaako ruuhkat? Aja liityntäparkkiin!

Liityntäpysäköinti on kätevä tapa välttää Tampereen keskustan liikenneruuhkat. Pysäköintiin varatut alueet sijaitsevat joukkoliikenteen pysäkkien lähellä. Auton voi jättää parkkiin, ja jatkaa matkaa Nyssellä. Liityntäpysäköinti on tarkoitettu työpäivän mittaiseen pysäköintiin, ja sen käyttö on autoilijoille ilmaista.

Ohjevideo liityntäpysäköinnin käyttämiseen

Niihaman pysäköintialue

Niihaman liityntäpysäköintialue sijaitsee Niihamankadun ja Lahdentien risteyksessä. Parkkialueelle mahtuu 70 henkilöautoa.

Viereisellä pysäkillä Niihamankatu P (5119) pysähtyvät Keskustorin kautta liikennöivät linjat 8, 28, 42, 90 ja 95 sekä Koskipuiston kautta Pirkkalaan suuntaava linja 1. Kaikki pysäkin kautta liikennöivät bussit ajavat Tampereen yliopistollisen sairaalan (TAYS) ohi. Ruuhka-aikana pysäkiltä liikennöidään muutaman minuutin välein.

Niihaman liityntäpysäköinti, opaste

Neuvotteluja uusista liityntäpysäköintipaikoista käydään parhaillaan. Lisätietoa luvassa pian!

Liityntäpysäköintialueet löytyvät myös Repasta

Liityntäpysäköintialueet löytyvät helposti Repa Reittioppaasta, kun lähtö- tai määränpääksi kirjoittaa liityntäpysäköinti.

Pyöräparkit

Liityntäpysäköintipaikkoja löytyy myös polkupyörille. Pysäköintiin varatut alueet sijaitsevat joukkoliikenteen pysäkkien lähellä.

Pyöräparkit löydät kartalta:

tampereenliikenne.fi

(Ohje: paina vasemmasta reunasta löytyvää kolmio-linkkiä ja valitse pyöräpysäköinti. Karttapalvelun tuottaa Infotripla.)

tai

Tampereen kaupungin Kadut ja liikenne -osiosta.