Kuukauden kunkku

Käsittelemme kuukausittain keskimäärin 1200 sähköistä palautetta. Ideat ovat usein käyttökelpoisia tai johtavat toimenpiteisiin. Haluammekin osoittaa kiitoksemme palautteenantajille muutenkin kuin sanallisesti.

Valitsemme kuukausittain parhaan palautteen, joka palkitaan 20 € Nysse-lahjakortilla. Palkitsemiskäytännön toivotaan rohkaisevan kertomaan niin yksinkertaisista toiveista kuin innovatiivisemmistakin ideoista.

Lumimyräkkä toi kiitoksia kuljettajille

06.11.2017

Lokakuun parhaaksi palautteeksi on valittu vilpittömät kiitokset kuljettajille, jotka lokakuun lopulle osuneesta lumimyräkästä huolimatta kuljettivat matkustajat ajallaan perille. Palautteen antaja oli matkustanut torstaiaamuna, 26.10.2017 kahden vaihdon matkaketjun ja epäilyksistä huolimatta päässyt ajoissa avaamaan päiväkodin ovet hoitoon saapuville lapsille.

Keliolosuhteet olivat haastavat ja matkustajamäärät kolmanneksen suuremmat tavalliseen lokakuun torstaihin verrattuna, joten kuljettajat ovat kiitoksensa ansainneet. Palautteessa kiiteltiin myös yleisesti hyvää palvelua sekä bussiyhteyksiä Tampereen ja Nokian Harjuniityn sekä Linnavuoren välillä.

Tampereen seudun joukkoliikenne palkitsee kuukausittain parhaan asiakaspalautteen, joka voi olla esimerkiksi toteutuskelpoinen idea tai toimenpiteisiin johtavaa kritiikkiä. Palautteen antaja huomioidaan 20 € Nysse-lahjakortilla.