Kuukauden kunkku

Käsittelemme kuukausittain keskimäärin 1200 sähköistä palautetta. Ideat ovat usein käyttökelpoisia tai johtavat toimenpiteisiin. Haluammekin osoittaa kiitoksemme palautteenantajille muutenkin kuin sanallisesti.

Valitsemme kuukausittain parhaan palautteen, joka palkitaan 20 € Nysse-lahjakortilla. Palkitsemiskäytännön toivotaan rohkaisevan kertomaan niin yksinkertaisista toiveista kuin innovatiivisemmistakin ideoista.

Huoli pysäkin turvallisuudesta palkittiin

14.12.2017

Marraskuun parhaaksi palautteeksi on valittu huomautus pysäkin Keskustori R (0041) turvallisuuden parantamisesta. Jalkakäytävän reunaan sijoittuvalta pysäkiltä lähdetään mm. messukeskukselle, joten pysäkille on muodostunut suosittujen messujen aikaan jopa jonoja.

Palautteessa ilmaistiin huoli kadulla kulkevien ja bussia odottavien turvallisuudesta, sillä bussin takaosa kääntyy liikkeelle lähtiessään pysäkkialueen puolelle. Huoli on aiheellinen, joten katuun merkitään heti säiden salliessa turva-alue, jotta bussin kääntösäteen vaatima tila on paremmin havaittavissa.

Tampereen seudun joukkoliikenne palkitsee kuukausittain parhaan asiakaspalautteen, joka voi olla esimerkiksi toteutuskelpoinen idea tai toimenpiteisiin johtavaa kritiikkiä. Palautteen antaja huomioidaan 20 € Nysse-lahjakortilla.