Tutustu linjastoon 2021

Suunnitelmat on tuotettu karttasovellukseen, joka avautuu tavallisimmilla nettiselaimilla. Linkit luonnoksiin ja suunnitelmiin löytyvät projektiuutisista. Palvelun käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä (kirjautuminen on tarkoitettu suunnittelijoille).

  • Karttaa voi liikuttaa ja mittakaavaa voi muuttaa. Pysäkit tulevat näkyviin, kun mittakaava on riittävän tarkka.
  • Linjasto on piirretty linjakohtaisilla väreillä.
  • Tarkempia tietoja linjasta saat klikkaamalla linjaviivaa tai sen tunnusta valikosta. Tällöin näet esim. vuorovälit sekä reitin pysäkit valkoisina palloina.
  • Linjat voi tarvittaessa piilottaa klikkaamalla silmän kuvaa valikossa.
  • Kartan alalaidasta löytyy Nysse-apulainen Jane. Asettamalla Janen vaikkapa oman pysäkkisi kohdalle voit tarkastella matka-aikoja eri alueille.
  • Voit lähettää palautetta suunnitelmasta suoraan suunnittelijalle Lisää kommentti -painikkeen takaa avautuvassa viestikentässä. Palautteen näkee vain suunnittelija ja viestiin ei vastata.

Karttapalvelun toimittaja on Remix.

   Suunnitelmien uusia kommentteja ei enää julkaista näillä sivuilla.  

Suunnitelmia voi kommentoida projektiuutisen julkiseen kommenttiketjuun tai lähettämällä viestin suunnittelijalle suunnitelmaluonnoksessa. Julkinen kommentti projektiuutisessa ei tule välittömästi näkyviin, sillä se tarkistetaan ennen julkaisua. Kritiikki on sallittua, mutta emme julkaise vihamielisiä tai alatyylisiä kommentteja, emmekä suoraan henkilöön kohdistuvaa arvostelua.