Instagram-kilpailun säännöt

Nysse arpoo 2x kahden lipun paketteja Tammerfesteille ja 2x kahden lipun paketteja Blockfesteille Instagram-kilpailuissa. Arvontaan voi osallistua Instagramissa seuraamalla @nysse.fi-tiliämme ja kommentoimalla arvontajulkaisuja.

Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Kilpailun säännöt:

Järjestäjä
Tampereen kaupunki
Kaupunkiympäristön palvelualue, joukkoliikenne,
Frenckellin aukio 2 B, 33100 Tampere

Kampanja-aika
Tammerfest – lippuarvontaan tulee osallistua 1.7.- 16.7.2019 välisenä aikana. Palkinnot arvotaan 17.7.2019.
Blockfest – lippuarvontaan tulee osallistua 1.8. – 14.8.2019 välisenä aikana. Palkinnot arvotaan 15.8.2019

Osallistuminen
Arvontoihin voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt, joilla on Instagram-tili. Molempiin arvontoihin voi osallistua vain kerran, yhdellä kommentilla. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet henkilöt.

Arvontoihin voi osallistua kommentoimalla Instagramissa @nysse.fi -tilillä julkaistuja arvontapostauksia sekä seuraamalla @nysse.fi-tiliä. Osallistumiseen vaaditaan molemmat toimenpiteet.

Palkinto
Tammerfest – arvontaan osallistuneiden kesken arvomme kaksi yhden päivän lippupaketteja, jotka sisältävät kaksi lippua. Toinen lippupaketeista sisältää perjantain liput ja toinen lauantain.

Blockfest – arvontaan osallistuneiden kesken arvomme kaksi yhden päivän lippupaketteja, jotka sisältävät kaksi lippua. Toinen lippupaketeista sisältää perjantain liput ja toinen lauantain.

Tammerfest – arvonnan voittajat ilmoitetaan @Nysse.fi-Instagram-tilillä 17.7.2019. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Palkinto lunastus ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille.

Blockfest – arvonnan voittajat ilmoitetaan @Nysse.fi-Instagram-tilillä 15.8.2019. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Palkinto lunastus ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille.

Muut ehdot
Kilpailun järjestää Tampereen seudun joukkoliikenne. Instagram tai Facebook eivät ole osallisena arvonnassa. Facebook tai Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook ja Instagram kaikesta vastuusta.

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Tampereen seudun joukkoliikenteellä on kuitenkin oikeus julkistaa arvonnan voittaja Instagram-tilillään ilman voittajan erillistä suostumusta.

Tampereen seudun joukkoliikenne rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.