Myynnistä poistuneet liput

Kausiliput

90 ja 180 vuorokauden kausiliput ovat poistuneet myynnistä. Voimassa olevat voi käyttää loppuun asti. Käyttöä odottavan lipun voi käyttäää 4.6.2017 mennessä.

Kaikki kausiliput (30, 90, 180 ja 360 vrk) muuttuvat 6.6.2016 automaattisesti vyöhykkeiden ABC lipuiksi. Voimassaolevan kausilipun vyöhykkeitä ei voi muuttaa, mutta yksittäisen, ABC-vyöhykkeiden ulkopuolelle suuntautuvan matkan voi maksaa arvolipulla, kun asiasta ilmoittaa kuljettajalle ennen matkan maksamista.

Työmatkalippu

Työmatkalippu on poistunut myynnistä. Matkakortilla 6.6.2016 oleva työmatkalippu on muuttunut automaattisesti vyöhykkeiden ABC lipuksi. Voimassaolevan kausilipun vyöhykkeitä ei voi muuttaa, mutta yksittäisen, ABC-vyöhykkeiden ulkopuolelle suuntautuvan matkan voi maksaa arvolipulla, kun asiasta ilmoittaa kuljettajalle ennen matkan maksamista. Jos tarvitset lipun heti useammalle vyöhykkeelle, voit palauttaa voimassaolevan lippusi asiakaspalvelussa. Vaikka lippu on poistunut myynnistä, voimassa olevan voi käyttää loppuun asti. Käyttöä odottavan lipun voi käyttäää 4.6.2017 mennessä.

Sarjalippu

Sarjaliput muuttuvat 6.6.2016 automaattisesti vyöhykkeiden ABCDEF lipuiksi. Liput kelpaavat siis kaikkien vyöhykkeiden alueella. Sarjaliput ovat poistuneet myynnistä, mutta voimassa olevat voi käyttää loppuun asti. Sarjalipun korvaa kaikilla vyöhykkeillä arvolippu. Käyttöä odottavan lipun voi käyttäää 4.6.2017 mennessä.

Seutuliput

Nysse-korteille ladatut Tampereen kaupunkiseudun seutuliput (30 vrk ja 30 matkapäivää/90 vrk) muuttuvat 6.6.2016 automaattisesti vyöhykkeiden ABCDEF lipuiksi. Liput kelpavat siis kaikkien vyöhykkeiden alueella. Liput ovat poistuneet myynnistä, mutta voimassa olevat voi käyttää loppuun asti. Seutulipun korvaa kaikilla vyöhykkeillä kausilippu. Käyttöä odottavan lipun voi käyttäää myöhemmin ilmoitettavaan määräaikaan mennessä.

Matkahuollon liput Nyssessä

Matkahuolto vastaa ja tiedottaa itse Matkahuollon kortille ladattujen lippujen toiminnasta 6.6. alkaen. Matkahuollon kortille ladattu arvokortti, liikematkakortit, sarjaliput, Tampereen kaupunkiseudun seutuliput, bussipassi ja sivarilippu kelpaavat Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa 31.8.2016 asti. Etelä-Pirkanmaan, Läntiset ja Itäiset seutuliput sekä varusmieslitterat kelpaavat toistaiseksi. Lisätiedot: Matkahuolto p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm.)

Seutu+VR -lippu

Seutu+VR -lippu muuttuu automaattisesti vyöhykkeiden ABCDEF lipuksi busseissa. Junamatkojen osalta matkavälit ovat ne, jotka lipulle on määritetty (Nokia-Tampere tai Lempäälä-Tampere). Lippu poistuu myynnistä 3.6.2016.

Korvaava lipputuote on Nysse+VR, jossa vaihtoehdot ovat vyöhykkeet A-C tai A-E.

Ennakkokertaliput

1.1.2016 alkaen voimassa olevat ennakkokertaliput eivät kelpaa 6.6.2016 alkaen. Uudet ennakkoliput tulevat myyntiin 6.6.2016. Uusia ennakkolippuja myydään kolmelle ja kuudelle vyöhykkeelle 17 vuotta täyttäneille (aikuiset/nuoret) sekä alle 17-vuotiaille (lapset). Lippuja myydään asiakaspalvelussa.

Matkailijaliput

Vyöhykkeen 1 matkailijaliput muuttuvat vyöhykkeiden ABC lipuiksi. Vyöhykkeitä ei voi muuttaa. Matkailijakortille voi ostaa uuden vyöhykejärjestelmän lipun vanhan lipun loputtua (uusi lataus kumoaa vanhan lipun). Uudet vyöhykevaihtoehdot lipulle ovat ABC tai ABCDEF. Lipun nimeksi on vaihtunut vuorokausilippu.