Maksuvyöhykkeet

Nyssen liikennöintialue on jaettu vyöhykkeisiin A, B, C, D, E ja F. Muutamilla linjoilla on myös lisävyöhyke G. Vyöhykerajat eivät ole sidoksissa kuntarajoihin vaan etäisyyksiin. Tarkemmin vyöhykerajoja voi tarkastella reittioppaassa.

Kuva: Nysse-vyöhykkeet tarkemmin reittiopas.tampere.fi

Vyöhykkeet saa esiin reittioppaan asetuksista (vasen alakulma) ja ne näkyvät myös pysäkin tiedoissa.

Kuva: Vyöhyke näkyy myös pysäkin tiedoissa.

Lippua ostaessasi sinun tulee tietää millä vyöhykkeillä aiot matkustaa (vähintään kaksi vierekkäistä vyöhykettä).

Käteinen Kerro kuljettajalle mihin olet matkustamassa, jotta hän voi myydä sinulle oikeiden vyöhykkeiden lipun. Vaihtokassat ovat turvallisuussyistä pienet, joten toivomme sinun käyttävän kolikoita tai pienimpiä seteleitä. 50 euron ja sitä isompien seteleiden aitoutta ei voida varmistaa, joten niitä ei välttämättä voida ottaa vastaan.

Mobiililippu Valitse tarvitsemasi vyöhykkeet Nysse Mobiili -sovelluksessa.

Kausilipun vyöhykkeitä ei voi vaihtaa lipun voimassaoloaikana. Osta uusi lippu tarvitsemillasi vyöhykkeillä, mutta huomioi, että uusi lippu lähtee voimaan vasta vanhan päätyttyä. Kausilipun vyöhykkeistä poikkeavan matkan voit maksaa arvolipulla. Ohje ›

Arvolipun vyöhykkeet voi muuttaa uuden ostoksen yhteydessä tai ilman lippuostosta asiakaspalvelussa tai latauspisteessä. Voit myös vaihtaa vyöhykkeitä yksittäisellä matkalla. Ohje ›

Vuorokausilippu (kortilla) Voit ostaa lipun vyöhykkeille ABC tai ABCDEF. Vyöhykkeitä ei voi vaihtaa kesken voimassaoloajan.