Nysse-tapahtumalippu

Tampereella ja ympäryskunnissa järjestettävien tapahtumien osallistujat voivat ostaa matkustusoikeutta Tampereen seudun joukkoliikenteen sinisissä Nysse-busseissa. Tapahtumalippu sisällytetään tapahtuman omaan passiin. Lippu on voimassa normaaleilla bussivuoroilla vyöhykkeillä ABC tai ABCDEF.

Tampereen seudun joukkoliikenne on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä monen erilaisen tapahtuman kanssa. Sinisten bussien kyydissä ovat matkustaneet urheilukisailijat, festari-, messu- ja kongressivieraat, opiskelijatapahtumien osallistujat sekä monet muut ryhmät.

Lipun käyttö

Nysse-tapahtumalippua käytetään erilaisten tapahtumien - kongressit, urheilukisat, opiskelijatapahtumat - osallistujien matkalippuina. Lippujen käytöstä on aina tehtävä sopimus joukkoliikenneyksikön kanssa. Liput ovat henkilökohtaisia ja oikeuttavat rajattomaan määrään matkoja Tampereen seudun joukkoliikenteen Nysse-bussien vakiovuoroilla niiden voimassaoloaikana. Yövuoroissa klo 00.00 - 4.40 peritään yölisä

Nysse-tapahtumalipussa voi käyttää järjestäjän omaa aineistoa, mutta siinä on oltava selvästi näkyvissä tapahtuman järjestäjä, lipun voimassaoloaika sekä joukkoliikenteeltä saatava Nysse-logo vyöhykkeineen. Ilman logoa ja vyöhyketietoa lippu ei kelpaa bussilippuna.

Lippu näytetään kuljettajalle aina kyytiin noustessa. Matkustaja ei saa matkastaan kuittia tai muuta tositetta, joten lippu toimii todisteena matkustusoikeudesta myös mahdollisen matkalippujen tarkastuksen yhteydessä.

Tapahtumien järjestäjälle

Nysse-tapahtumalippua ei ole tarkoitettu suurten ryhmien samanaikaiselle kuljettamiselle. Tapahtuman järjestäjän tulee ennakoida, tarvitaanko tapahtumaa varten erillistä tilausliikennettä. Lisävuoroja voi tilata suoraan liikennöitsijöiltä. Joukkoliikenne on tarkoitettu kaikkien käyttöön, joten isompien ryhmien yhtäaikaiset matkat suositellaan tehtäväksi ruuhka-aikojen ulkopuolella.

Sopimukset Nysse-tapahtumalipun käytöstä on tehtävä viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Hinta sovitaan tapahtumakohtaisesti, ja tarjotun lipun hinta sisältää arvonlisäveron 10 %. Liput laskutetaan tapahtumanjärjestäjältä, kun hakemus on hyväksytty. Hintaan vaikuttavat tapahtuman sijainti, osallistujien määrä sekä tapahtuman laajuus.

Nysse-tapahtumalippua voi hakea alla olevalla sähköisellä lomakkeella viimeistään 6 viikkoa ennen tapahtuman alkua. Täytä kaikki kentät huolellisesti. Hakemukseen vastataan 14 päivän kuluessa.

Tarjouspyyntö Nysse-tapahtumalipusta

Oli tapahtumasi sitten pieni tai suuri, siitä kannattaa ilmoittaa Tampereen seudun joukkoliikenteelle ajoissa. Näin ehdimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun tapahtumasi osallistujille ja muille matkustajillemme!