Repa

ReittiopasTestaa uutta Repa Reittiopasta

23.05.2018

Olemme ottaneet koekäyttöön uuden Repa Reittioppaan. Uutena ominaisuutena on mm. paikannus, jota voit hyödyntää etsiessäsi reittiä lähtöpisteestäsi. Näet myös reaaliaikaiset, pysäkkikohtaiset aikataulut, joita Repa ei ole aiemmin tarjonnut. Palvelu on selainpohjainen ja toimii myös mobiililaitteilla.

Palvelu perustuu Digitransit-palvelualustaan, joka on käytössä myös mm. Helsingin ja Turun joukkoliikennepalveluissa. Myös nykyinen reittioppaamme on normaalisti käytössä uuden oppaan rinnalla.

Kehitä palvelua kanssamme!

Testaa uutta Repaa osoitteessa pilottirepa.tampere.fi ja kerro millaisia lisäominaisuuksia kaipaat tai mikä palvelussa toimii hyvin. Voit jättää julkisen kommentin tälle sivulle tai antaa palautetta nettilomakkeella. Julkiset kommentit tarkistetaan ennen julkaisua. Käyttäjäkokemuksia hyödynnetään palvelun kehityksessä.

Kommentointi

Pidäthän keskustelun asiallisena. Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua. Kritiikki on sallittua, mutta emme julkaise vihamielisiä tai alatyylisiä kommentteja, emmekä suoraan henkilöön kohdistuvaa arvostelua.

Kommentti:
Nimi:
 

Häiriöt-sivu on aivan tyhjä

- to 7. kesäkuuta 2018 16.02.30

Hyvin näyttää toimivan pikaisen kokeilun perusteella. Kai tästä tulee mobiilisovellus, netissä toimivat sivustot jää itseltä ainakin käyttämättä.

Hanna - to 24. toukokuuta 2018 16.38.02

Tilapäisesti siirretyt pysäkit näyttävät sijaitsevan oikeassa kohdassa, mutta kävelyreittiohjeet pysäkeille näyttävät ohjaavan pysäkin alkuperäiseen/vakio-kohtaan, ei siirretyn pysäkin kohtaan. Voikohan ominaisuutta korjata?

Mikko Rajala - to 24. toukokuuta 2018 00.55.06

Paikannus ei pelannut tietokoneella, paikansi kyllä nopeasti osoitteeseen mutta viiden kilometrin päähän oikeasta sijainnista. Tulee pitkä kävely bussipysäkille...

- ke 23. toukokuuta 2018 20.53.58

HSL:n tapaan bussien sijainti tulisi näyttää kartalla myös reittioppaassa, jolloin tarve erilliselle liikenteenseurantapalvelulle vähenee. Ainakin bussien sijainnit tulisi näyttää, kun käyttäjä on valinnut pysäkin (kaikki pysäkin ohi kulkevat bussit, mielellään vain kyseisessä kulkusuunnassa) tai on valinnut reittiehdotuksen (kaikki reittiehdotuksen kannalta oleelliset bussit).


Nyt kun katsoin, suurin osa lähdöistä eivät ole reaaliaikaisia. Liian harva bussi lähettää sijaintitietoa tai sitten uusi reittiopas ei ymmärrä kaikkia.

Reittiehdotuksessa voisi näyttää kellonajat välipysäkkilistauksessa eri pysäkeille.

AK - ke 23. toukokuuta 2018 19.08.13

Vähän on liikaa tavaraa ahdettu samalle näytölle. Nopealla testillä toimi kyllä varsin sulavasti. Ei silti korvaa Google Mapsia omassa käytössä.

Ok - ke 23. toukokuuta 2018 16.12.12

Selkeä ja näyttää kivalta! Toivoisin vielä bussit kartalle.

- - ke 23. toukokuuta 2018 14.25.10

Hidas! Kokeilin reittihakua ja avautui sivu "Nysse tulee!" Johon taas olisi pitänyt syöttää samat tiedot kuin jo tein.

Kaija Tuuna - ke 23. toukokuuta 2018 13.22.08