Repa

ReittiopasNella Nettilataus saatavissa nyt myös mobiiliversiona

15.02.2017

Nella Nettilataus eli Tampereen seudun joukkoliikenteen lippujen verkkokauppa on nyt saatavilla myös mobiilisovelluksena. Nella mobiili toimii nykyaikaisilla Android-, iOS- ja Windows-älypuhelimilla.

Sovellukseen kirjaudutaan omilla nella.tampere.fi -tunnuksilla, ja maksaminen tapahtuu Nellasta tuttuun tapaan verkkopankkitunnuksilla.

Nella mobiili on Nella Nettilatausta yksinkertaisempi versio, josta voi ostaa Tampereen matkakortille ladattavia peruslippuja (arvo- ja kausiliput). Mobiilisti voi myös tarkistaa lippusaldon käyttäjätiliin lisätyistä matkakorteista.

Etuuslippuja (esimerkiksi työsuhdelippu) ei toistaiseksi voi ostaa mobiilisti, vaan ne ostetaan Nella Nettilatauspalvelusta tai joukkoliikenteen asiakaspalvelusta. Myöskään uuden matkakortin tilaaminen tai sähköpostimuistutuksen tekeminen ei tässä vaiheessa onnistu mobiilipalvelun kautta.

Ostetun lipun lataus alkaa toimia busseissa aikaisintaan 2 tunnin päästä ostoksesta. Myös mobiilin kautta kannattaa siis lippu ostaa hyvissä ajoin ennen matkaan lähtöä.

Kirjautumisikkuna.

Käyttäjätiliin lisättyjen matkakorttien näkyma.

Kortille voi ostaa arvo- ja kausilippuja eri vyöhykkeille.

Suorat latauslinkit sovellukseen: