Ryhmälipun käyttö

Jokainen seudun eskariryhmä saa kaksi ryhmälippua, joilla se voi toteuttaa haluamansa bussimatkan kevään aikana (toinen meno- ja toinen paluumatkaan). Lippu on voimassa 30.5.2019 asti, eli matka tulee tehdä toukokuun loppuun mennessä. Lippu kelpaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa maksuvyöhykkeillä A-F. Linjat ja aikataulut löytyvät aikataulut-palvelusta.

Lippuun merkitään kunta/päiväkoti/koulu, ryhmävastaavan nimi, ryhmän koko, matkan lähtö- ja päätevyöhyke sekä matkan päivämäärä. Bussiin noustessa lippu annetaan kuljettajalle, joka tulostaa ryhmälle yhteisen lipputositteen. Tosite sisältää tunnin vaihto-oikeuden kahden vyöhykkeen matkoilla ja kahden tunnin vaihto-oikeuden 3-6 vyöhykkeen matkoilla. Ryhmän kokoa ei ole rajoitettu. Koko ryhmän on noustava kyytiin etuovesta. Suosittelemme käyttämään lippua ruuhka-aikojen ulkopuolella (klo 9-14).

Lisäksi eskareille toimitetaan etukupongit, joilla voi hankkia Nysse-kortin ilmaiseksi joukkoliikenteen asiakaspalvelusta. Etukupongit ovat voimassa 31.7.2019 asti. Kela-kortti mukaan!

Palaa eskarit-sivulle