Eskarit

Näin mennään Nyssellä!

Onni-Nalle matkustaa tänään ensimmäistä kertaa yksin bussilla. Katso Onnin matka, ja opi Onnin mukana, miten Nyssessä toimitaan turvallisesti.

Mikä bussi pysähtyy sinun kotisi lähelle ja mihin sillä voi matkustaa?

>> Myös tästä linkistä pääset videoon

Matkusta Nyssellä

Jokainen seudun eskariryhmä saa kauden aikana kaksi ryhmälippua, joilla se voi toteuttaa haluamansa bussimatkan (toinen meno- ja toinen paluumatkaan). Lippu on voimassa 30.5.2019 asti, eli matka tulee tehdä toukokuun loppuun mennessä. Lippu kelpaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa maksuvyöhykkeillä A-F. Linjat ja aikataulut löytyvät aikataulut-palvelusta.

>> Ryhmälipun käyttöohjeet

Lisäksi eskareille toimitetaan etukupongit, joilla voi hankkia Nysse-kortin ilmaiseksi joukkoliikenteen asiakaspalvelusta. Etukupongit ovat voimassa 30.7.2019 asti. Kela-kortti mukaan!

Osallistu kilpailuun

Talvikauden 2018-2019 kilpailu julkistetaan myöhemmin.

Viime kaudella kilpailun teema oli tulevaisuuden bussi:

Piirrä tai askartele, miltä näyttää tulevaisuuden bussi. Jokainen ryhmän eskarilainen voi tehdä oman tulkintansa, ja ryhmä saa itse päättää tai äänestää, kenen piirrustus/askartelu edustaa ryhmää kilpailussa.

Kilpailutyöstä otetaan valokuva, joka lähetetään 11.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen joli.viestinta@tampere.fi Viestin otsikoksi "eskaribussi".

Nyssen raati valitsee kolme parasta työtä, ja antaa kolme kunniamainintaa. Voittajille järjetetään bussikyyti TKL:n bussipesuun. Kunniamaininnan saaneet ryhmät palkitaan tuotepalkinnoin.

Voittajat sekä kunniamaininnan saaneet työt julkaistaan Nyssen Facebookissa.

Hyvää matkaa Nyssen kyydissä!