Eskarit

Näin mennään Nyssellä!

Onni-Nalle matkustaa tänään ensimmäistä kertaa yksin bussilla. Katso Onnin matka, ja opi Onnin mukana, miten Nyssessä toimitaan turvallisesti.

Mikä bussi pysähtyy sinun kotisi lähelle ja mihin sillä voi matkustaa?

>> Tästä linkistä pääset videoon

Matkusta Nyssellä

Jokainen seudun eskariryhmä saa kaksi ryhmälippua, joilla se voi toteuttaa haluamansa bussimatkan kevään aikana (toinen meno- ja toinen paluumatkaan). Lippu on voimassa 30.6.2018 asti, eli matka tulee tehdä ennen kesäkuun loppua. Lippu kelpaa Tampereen seudun joukkoliikenteen busseissa maksuvyöhykkeillä A-F. Linjat ja aikataulut löytyvät aikataulut-palvelusta.

>> Ryhmälipun käyttöohjeet

Lisäksi eskareille toimitetaan etukupongit, joilla voi hankkia Nysse-kortin ilmaiseksi joukkoliikenteen asiakaspalvelusta. Etukupongit ovat voimassa 27.7.2018 asti. Kela-kortti mukaan!

Osallistu kilpailuun

Kilpailun teema on tulevaisuuden bussi. Piirrä tai askartele, miltä näyttää tulevaisuuden bussi. Jokainen ryhmän eskarilainen voi tehdä oman tulkintansa, ja ryhmä saa itse päättää tai äänestää, kenen piirrustus/askartelu edustaa ryhmää kilpailussa.

Kilpailutyöstä otetaan valokuva, joka lähetetään 11.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen joli.viestinta@tampere.fi Viestin otsikoksi "eskaribussi".

Nyssen raati valitsee kolme parasta työtä, ja antaa kolme kunniamainintaa. Voittajille järjetetään bussikyyti TKL:n bussipesuun. Kunniamaininnan saaneet ryhmät palkitaan tuotepalkinnoin.

Voittajat sekä kunniamaininnan saaneet työt julkaistaan Nyssen Facebookissa.

Hyvää matkaa Nyssen kyydissä!