Muutokset & virheet talven aikatauluissa

Talven 2018-2019 aikatauluihin on tehty joitakin korjauksia palautteisiin perustuen. Sekä jaettavista että digiaikatauluista on valitettavasti löytynyt myös muutamia virheitä. Virheet on korjattu tulostettaviin aikatauluihin.

Linja 1

Virhe jaettavissa aikatauluissa.

  • Arkivuoro klo 04.45 muutettu klo 04.40 ja reitiksi muutettu AB (Lentoasemalta Vähäjärven kautta). Korjaus 2. painoksessa.
  • Arkivuoro Koskipuisto - Vatiala ma-pe klo 22.49 ei jatka linjatunnuksella 45, pääte on Vatiala. Korjaus 2. painoksessa.
  • Sunnuntain vuoro Suupantori - Koskipuisto klo 07.05x kiertää Hatanpään sairaalan kautta. Korjaus 2. painoksessa.

Linja 6

Virhe jaettavissa aikatauluissa. Pysäkki Hermiankatu (3701) on siirretty Hervannantielle, eikä ole enää linjan reitillä. Korjataan 2. painokseen.

Linja 9

Virhe jaettavissa aikatauluissa. Lähtöajat Annalasta Keskustorille ovat usean tunnin kohdalla väärässä järjestyksessä. Aikataulussa on kuitenkin kaikki oikeat vuorot. Korjataan 2. painokseen.

Linja 24

Virhe digitaalisissa ja jaettavissa aikatauluissa. Pysäkki Hermiankatu (3701) on siirretty Hervannantielle, eikä ole enää linjan reitillä. Digiaikataulu päivitetään syksyn aikana. Jaettaviin aikatauluihin virhe korjataan 2. painokseen.

Linja 70

Virhe digitaalisissa ja jaettavissa aikatauluissa. Vuoro M-P 6.25 Nokialta Tampereelle puuttuu. Digiaikataulu päivitetään syksyn aikana.
Jaettaviin aikatauluihin virhe korjataan 2. painokseen.

Linja 78x

Virhe jaettavissa aikatauluissa. Reitti kulkee Jokivarrentietä, ei Tynnyrikiventietä.
Jaettaviin aikatauluihin virhe korjataan 2. painokseen.

Linja 80

Virhe jaettavissa aikatauluissa. Aamun ensimmäisen Haavisto-Irjala-vuoron lähtöaika aikaistettu 5.15 -> 5.10. Korjataan 2. painokseen.

Linja 83

Virhe jaettavissa aikatauluissa. Lisätty vuorolle 5.32 Metsäkylä-Soppeenmäki vaihtoyhteys linjalle 80. Korjataan 2. painokseen.

Linja 84

Virhe jaettavissa aikatauluissa. Vaihdettu vuoron 16.37 Lakiala-Soppeenmäki vaihtoyhteys linjasta 81 linjaan 80. Korjataan 2. painokseen.

Linja 85

Virhe digitaalisissa aikatauluissa. Vuoro ma-pe 18.05 Tampere - Ylöjärvi ajetaan Kuruun asti. Digipalveluissa vuoro on merkitty ajettavaksi Mutalaan asti. Digiaikataulu päivitetään syksyn aikana.
Jaettaviin aikatauluihin virhe korjataan 2. painokseen.