Nyssen liikennöinti

Aikataulut

» Reittiopas

Lähtöasemien (esim. Annala, Kaukajärvi) sekä » taajamakeskusten aikataulut ovat täsmällisiä lähtöaikoja. Välipysäkkien aikataulut ovat arvioita, joten pysäkillä kannattaa olla ajoissa. Erilaiset reittivariaatiot ja täsmennykset on esitetty kirjaimilla minuutin perässä, esim. arkivuoro 23:10P ajetaan vain perjantain ja lauantain välisenä yönä (P).

Liikennöintikausi

Kaudet noudattavat pitkälti peruskoulujen työ- ja loma-aikoja. Kesäisin tarjontaa supistetaan, mutta liikennettä voidaan myös lisätä runsaan tapahtumatarjonnan aikaan.
» Talvikausi elokuu - touko-kesäkuu
» Kesäkausi kesäkuu - heinä-/elokuu

Liikennöintivuorokausi

Liikenne alkaa aamuyöllä klo 03 ja päättyy seuraavana yönä klo 02.59. Normaalista vuorokausirytmistä poiketen aikataulut siis jatkuvat seuraavan päivän puolelle. Arkiöinä liikenteessä on tauko, viikonloppuisin osa linjoista liikennöi läpi yön.

Sunnuntai-maanantai · Maanantai-perjantai
» 23 00 01 02 03 04 05 06 »

Perjantai-lauantai · Lauantai-sunnuntai
» 23 00 01 02 03 04 05 06 »

Muutokset ja poikkeustilanteet

Päätökset palvelutarjonnasta tehdään joukkoliikennelautakunnassa liikennöintikautta edeltävän talven aikana. Tavallisesti kesästä päätetään tammikuussa, talvesta maaliskuussa.

Kansallisten juhlapäivien liikennetiedot löytyvät » liikennekalenterista. Tilapäiset poikkeusreitit sekä muut palvelumuutokset ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan » poikkeusinfossa.

Vinkkejä matkallesi

» Liityntäpysäköinti

» Esteettömyys

» Alueen muu liikenne

» Digiohjeita

» Kysytyimmät kohteet

» Matkustajan opas

» Maksuvyöhykkeet