Nyssen liikennöinti

reittiopas.tampere.fi

Nysse-liikenteessä noudatetaan pitkälti peruskoulujen työ- ja loma-aikoja. Talven liikennöintikausi alkaa elokuussa päättyen touko-kesäkuun vaihteeseen. Kesäisin tarjonta supistetaan kysyntää vastaavaksi - toisaalta liikennettä voidaan myös lisätä runsaan tapahtumatarjonnan aikaan.

Nyssen liikennöintivuorokausi poikkeaa normaalista päivärytmistä. Liikennöinti alkaa aamuyöllä klo 03 päättyen seuraavana yönä klo 02.59. Näin esim. lauantain aikataulut jatkuvat sunnuntain puolelle.

Kansallisten juhlapäivien poikkeustiedot löytyvät liikennekalenterista. Tilapäiset poikkeusreitit sekä muut palvelumuutokset löytyvät poikkeusinfosta.

Lähtöpysäkkien aikataulut ovat täsmällisiä lähtöaikoja. Reitin välipysäkkien aikataulut ovat arvioita. Joskus liikenne sujuu joutuisammin, joskus ruuhkat tai muut olosuhteet aiheuttavat viivästyksiä. Pysäkillä kannattaa olla aina ajoissa. Joillakin pitkillä linjoilla on ajantasauspysäkkejä taajamakeskuksissa, joista lähdetään suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Erilaiset reittivariaatiot ja täsmennykset on esitetty aikatauluissa kirjaimilla minuutin perässä. Selitykset löytyvät aikataulujen yhteydestä. Esimerkiksi arkisin vuoro 23:10P ajetaan vain perjantain ja lauantain välisenä yönä (P).

Vinkkejä matkallesi

» Liityntäpysäköinti

» Esteettömyys

» Alueen muu liikenne

» Digiohjeita

» Kysytyimmät kohteet

» Matkustajan opas

» Maksuvyöhykkeet